Houthaard kopen in Ramsel

Houthaarden zijn er in tal van formaten en stijlen. Bovendien zit er ook vaak een groot verschil op kwaliteit en materiaal. Dus hoe moet u nu precies de juiste keuze maken als u op zoek bent naar een degelijke, duurzame houthaard?

​Wel, bij Verwarmingscenter Van den Broeck in Ramsel combineren we 70 jaar ervaring in haarden en kachels met een klantvriendelijke service op maat. Als u een houthaard zoekt, staan wij u bij met raad en daad. We kennen de beste merken op de markt én weten wat nodig is om in alle veiligheid te genieten van een houthaard in huis.

Vele topmerken binnen uw budget

Een klassiek model, een moderne houthaard, een groot exemplaar of een kleinere variant… Bij Van den Broeck in Ramsel ontdekt u de houthaard die bij uw stijl, smaak én budget past.

​Kiest u voor een houthaard die maximaal inzet op kwaliteit en warmtespreiding, of wilt u simpelweg de stemmige sfeer van houtvuur in huis halen met een beperktere houthaard? Alles is mogelijk. Samen met onze specialisten kiest u de houthaard waar u altijd al van droomde.

Onze merken

Kom langs in onze toonzaal en ontdek ons assortiment aan houthaarden.
We bieden u onder meer houthaarden van:

  • Jidé
  • Saey
  • Scan
  • Jotul
  • Dovre

KOM SNEL LANGS VOOR HET BESTE GAMMA AAN HOUTHAARDEN IN RAMSEL!

Kom langs in onze toonzaal!

Contact